Låsportalen.
En låssmedbutikk på datamaskinen din.

I Låsportalen har du alle eiendomsdokumentene dine på nett. Der har du kontroll på sakshistorikk, nøkkelkvitteringer og kan prosjektere nye nøkler selv. Siden Låsportalen er helt digital, kan du enkelt utføre eiendomssaker akkurat der du befinner deg. Både enkelt og praktisk, men også framtidssikkert.

Les mer om Låsportalens ulike moduler eller start en gratiskonto og kom i gang umiddelbart.

1.

Nøkkeladministrasjon

Med digital nøkkeladministrasjon kan både mottak og inventering av aktive nøkler til boligen og eiendommen administreres raskt og effektivt, helt digitalt. Noe som gir både økt kontroll og effektivitet for sentrale nøkkeladministratorer samt sikkerhet for beboerne.

Les mer her, for det er superenkelt!

Eller last ned brosjyren vår:

2.

Designverktøy

Med det unike designverktøyet skapes en komplett informasjon om dørmiljøet som ikke bare letter hele prosessen, men også den fremtidige forvaltningen.

Bare last opp eiendommens plantegning og merk de forskjellige dørene – vips, så har du designet ditt eget låsesystem. Selvfølgelig er det greit å bruke dokumentet som grunnlag for et tilbud fra nærmeste Digitale Låssmed.

3.

Booke tid i vaskerommet / leie sykkel

Med et bookingsystem som er tilgjengelig uansett hvor man befinner seg, har beboerne mulighet til å både booke og avbooke tidene akkurat når det passer dem.

Ved at beboerne kan bruke samme app til å låse opp døren, booke tid i vaskerommet eller leie sykkel, maksimeres utnyttelsen av borettslagets fellesarealer og ressurser, og irritasjonen over ubrukt vasketid minimeres.

4.

Saksbehandling

Gjør alle ærender direkte fra datamaskinen eller mobilen. Ingen telefonsamtaler eller unødvendig reise. Låsportalen gir vanligvis tilstrekkelig informasjon for rask og smidig håndtering av saker. Bestill eller blokkere nøkler, bestill service osv. Mye kan løses direkte eksternt!

5.

Identifisering med Bank-ID

For sikker pålogging til Låsportalen brukes Bank-ID som identifikasjon. Med Bank-ID kan brukerne – avhengig av autorisasjonsnivå – administrere saker, bestille og blokkere nøkler, slippe inn entreprenører og bud. Eksternt! Enkelt og trygt.

6.

Eiendommens database

Med Låsportalen har du en komplett dokumentbehandling. All informasjon om eiendommen kan lagres her – både digitale og skannede papirdokumenter. Låsportalen inneholder alle plantegninger over eiendommen med markerte dører og låsepunkter. En unik oversikt og viktig informasjon reduserer unødvendig reisevirksomhet i forbindelse med låsesaker. Informasjonsbanken for alle eiendommens dørmiljøer gir deg full kontroll, og kan også brukes til andre formål.