Eiendommer
med smarte
digitale løsninger.

Support og tilgjengelighet er det som skaper trygghet for kunden når overlevering er gjennomført. En Digital Låssmed er alltid med deg hele og ikke minst etter installasjon. Her kan du lese om noen som har startet den digitale reisen.

Viljaskolan

 

Viljaskolan velger Digital Låssmed

I løpet av de to ukene fra første møtet til overlevering, klarte låsesmed Sven Alexandersson å designe og beregne låsesystemet, installere og administrere hele nøkkeldistribusjonen til personalet og foreta en fullstendig dekning av sikkerhetsnivåene på de rundt 50 dørene ved skolen.

Borettslaget Blå Staden i Gøteborg

 

En av Sveriges største borettslag valgte digitalt

Blå Staden i Göteborg er Sveriges åttende største borettslagsforening. Den administreres av Riksbyggen og består av ca 880 leiligheter, omtrent 10 lokaler og et stort antall offentlige rom. Høsten 2016 ble alle dører og låser byttet ut. Alle beboere har nå kun én nøkkel til alle dørene de må adgang til, og Riksbyggen tar seg av hele nøkkel- og autorisasjonsadministrasjon.

Borettslaget Sannadalsplatån

 

Nødssituasjon etter en plutselig innbruddsbølge

Situasjonen ble akutt i borettslaget Sannadalsplatån Gröndal i sørlige Stockholm. Fire hus, ca 330 leiligheter og flere lokaler måtte raskt gjennomgås. Valget ble iLOQ. «Man erstatter kun eksisterende låsestempler med iLOQ og programmerer ulike tillatelser på tastene. Og så er det klart!» forteller Boel Afzelius i borettslaget Sannadalsplatån

Borettslag Rosendal Större 26

Borettslaget Sagogången i Göteborg

 

Borettslag valgte digitalt

Riksbyggen borettslag Sagogången er en leietakerforening i Göteborg som ble stiftet i 1962. Foreningen består av 506 leiligheter.

Foreningen gikk over til Digitalt Låssystem (iLOQ) sammen med Samuelsson & Partner AB i 2018. Alle leiligheter og fellesarealer fikk digitale låser.

Borettslag Rosendal Större 26

 

Borettslag valgte digitalt

Borettslaget sør i Stockholmlägenheter byttet til Digitalt Låssystem (iLOQ) sammen med Samuelsson & Partner AB i 2018.

Digital Låssmed® er en kvalitetsgaranti. Det betyr også at kvaliteten på de digitale produktene er sikret, og at hver Digital Låssmed® har rett kunnskap om disse produktene. Med en Digital Låssmed® er det garantert at leveransen skjer på riktig måte for at brukeren skal få maksimalt utbytte av det nye digitale systemet, noe som ofte betyr en større investeringskostnad. Kvalitetssikring av nye produkter som kan inngå i en fremtidig digital sikkerhetsløsning skjer fortløpende. Spør gjerne den lokale digitale låsesmeden din hvis du vil vite mer.