Filmer om hvordan du kan forenkle hverdagen din.

Med kvalitet, sikkerhet og smarte verktøy får du en enklere nøkkelhåndtering og mer tid til andre ting.

I Låsportalen kan borettslaget ditt legge ut en bookingkalender for hver gjenstand de har valgt å dele: vaskerom, sykkel, veverom eller kanskje et treningsrom.

Digital Låssmed hverdag hos Åge – driftssjef. Med digitalt låsesystem i eiendommen har du full kontroll på nøkler og nøkkelhåndtering.

Enkel håndtering av eiendommens lås- og sikkerhetssystem.
Få kontroll over plantegninger, dørbeslag, viktige dokumenter, nøkler og kvitteringer ved å lagre alt digitalt i Låsportalen. Det spiller ingen rolle om du har et digitalt eller mekanisk låsesystem.

Digital Låssmed® – sperr en tapt nøkkel med mobilen din

Noen ganger skjer det som ikke skal skje – noen mister en nøkkel. Nå kan du enkelt sperre nøkkelen direkte med mobiltelefonen og samtidig bestille en ny.

Dryppende dørlukker?

Hvor lang tid tar det vanligvis før du får fikset dørlukker i din borettslag?

Hele veien til jobben uten nøkkel med KEE.

Kan du gå på jobben helt nøkkelfri? Vi lar en av våre Digitale Låsesmeder teste om du kan komme deg hele veien til jobben uten nøkkel. Vi monterte KEE på garasje, inngang, heis og kontordør!

Slik jobber en Digital Låssmed® – del 2. Nøkkelautomaten.

Med nøkkelautomat i borettslaget kan beboere og håndverkere få tilgang til nøkler utenom vanlig kontortid.

Digital Låssmed – med KEE kan du åpne døren med mobilen. Eksternt – uansett hvor du befinner deg.

Med KEE-kontrollboks kan du åpne inngangsdøren med mobiltelefonen – uansett hvor du befinner deg. Du kan også dele åpen tilgang med andre.

Digital nøkkelbeholdning i borettslaget

Som eiendomsforvalter eller styremedlem i et borettslag har du ansvar for å foreta regelmessige nøkkelbeholdninger. Avhengig av antall leiligheter kan dette være en ganske tidkrevende jobb. Nå kan du som nøkkelansvarlig raskt få alle nøkkelkvitteringer digitalt og dermed se avvik direkte i datamaskinen.

Slik jobber en Digital Låssmed® – del 1. Ekstern nøkkelhåndtering

Med en Digital Låssmed får du både en ekspert på digital låseteknologi, men også en låsspesialist som er med deg hele veien – fra design og montering til forvaltning og vedlikehold. På denne måten får du mest mulig ut av låsesystemet ditt. I tillegg holder du styr på alle saker, dokumenter og nøkler i Låsportalen.

Berøringsfri åpne-knapp.

Med automatisk dør i inngangsdøren har du nå mulighet til å åpne den helt kontaktfritt med Digital Låssmeds åpne-knapp.

KEE by Prosero

Med KEE kan du åpne døren med mobilen. Fint når du bærer store poser eller ønsker å åpne for besøkende.

Digital Låssmed – bestill nøkkel direkte i mobilen!

Behøver du ekstranøkkel? Kanskje du har mistet den, eller familien har vokst og alle i husstanden trenger sin egen nøkkel? Nå kan du både bestille og betale for nøkkelen direkte i mobilen. Sikker betaling med BankID.