Personvernerklæring

Hvem er vi

Nettadressen vår: https://digitallassmed.no og https://portal.digitallassmed.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjema

Brukeropplysninger som samles inn på https://digitallassmed.no gjennom kontaktskjemaer (navn, e-postadresse, telefonnummer) og lagres så lenge det er aktuellt for å kunne komme tilbake til deg.

Konto i Låsportalen

Brukeropplysninger som samles inn via https://portal.digitallassmed.no (navn, personnummer, e-postadresse, telefonnummer) lagres til brukerens konto avsluttes. Du som bruker kan når som helst be om at kontoen din avsluttes, og at personopplysningene dine slettes. I slike tilfeller kan du sende en forespørsel til den lokale låspartneren din. Kontaktopplysninger om din lokale låspartner finner du på nettsiden under Kontakt. Du kan også sende forespørsel om sletting til følgende e-postadresse: info@digitallassmed.no. 

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en liten fil som lagres på datamaskinen når du besøker et nettsted. Denne filen lagrer informasjon som kan leses av nettstedet hvis du besøker det igjen på et senere tidspunkt. Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler gjør ting enklere for den besøkende: De husker, for eksempel, påloggingsinformasjonen din eller hvilket språk du har valgt. Informasjonskapsler betyr at du ikke trenger å fylle ut den samme informasjonen på nytt. Informasjonskapsler brukes også til markedsføringsformål, da de gjør det mulig for nettstedet å identifisere deg som en gjentakende besøkende og deretter gi deg en mer personlig opplevelse.

Hva bruker Digital låssmed informasjonskapsler til?

Noen informasjonskapsler som Digital låssmed bruker er helt nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal, og for at du skal kunne bevege deg rundt på nettstedet og bruke funksjonene. Du trenger ikke å samtykke til bruk av nødvendige informasjonskapsler, da de er nødvendige for at vi skal kunne tilby nettstedet.
Nettstedet bruker også informasjonskapsler som lar oss optimalisere nettstedets funksjonalitet, for å forbedre din opplevelse av nettstedet, for å gjøre nettstedet enklere å bruke og for å skreddersy nettstedet etter dine interesser og behov. I tillegg brukes informasjonskapsler til å utarbeide anonym statistikk for at vi skal forstå hvordan brukerne våre surfer på nettstedet og dermed forbedre oss selv.

Erklæring om informasjonskapsler

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (som videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsider oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende har besøkt den andre nettsiden. Disse nettstedene kan samle inn informasjon om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn ytterligere sporing fra tredjeparter og overvåke din interaksjon med det innebygde innholdet, inkludert sporing av interaksjonen din med dette innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på det aktuelle nettstedet.

Hvor lenge vi beholder opplysningene dine

Hvis du registrerer deg som bruker på nettstedet vårt, lagrer vi personopplysningene som er spesifisert i kontoen din. Du kan se, redigere eller slette personopplysningene dine når som helst (bortsett fra at du ikke kan endre brukernavnet ditt). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Hvilke rettigheter du har vedrørende opplysningene dine

Hvis du har en konto eller har skrevet kommentarer på dette nettstedet, kan du be om en eksportfil med personopplysningene vi har om deg, inkludert all informasjon du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysningene vi har samlet inn om deg. Dette inkluderer ikke informasjon som vi må lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.