Vi er Digital Låssmed®

Digital Låssmed® er en kvalitetsgaranti og arbeidsprosess utarbeidet av låsesmeder for å veilede og gi ekspertråd innen digital sikkerhetsteknologi til blant annet eiendomseiere og eiendomsforvaltere.

Digital Låssmed® startet opp i Stockholm i 2014 og ble lansert i resten av Sverige i 2020. Årsaken var at vi så et behov for å kvalitetssikre prosjektering, leveranse og fremfor alt styring av digitale låsesystemer. Digital teknologi muliggjør et nytt nivå av sikkerhet og kontroll, men det krever en del digital kompetanse.

Merkevaren Digital Låssmed® eies av Prosero Digital Access, som er et uavhengig selskap innenfor Prosero Security Group – Nordens ledende sikkerhetsselskap. Prosero Digital Access er Prosero-konsernets digitale satsing på utvikling av produkter og tjenester for tilganger i den digitale eiendommen. Innenfor Prosero-konsernet finnes en unik kunnskapsbank og erfaring innen digital låseteknologi.

Prosero Security Group er Nordens ledende leverandør av teknisk sikkerhet med lang erfaring i bransjen og sterk lokal forankring på 99 lokasjoner i Sverige, Norge, Danmark og Finland.
Prosero består av lokalt ledende sikkerhetsbedrifter som forener det lille selskapets nærhet og hurtighet med det store sikkerhetskonsernets sikkerhet og digitale kunnskap. Prosero leverer ekspertise og ledende sikkerhetsteknologi skreddersydd for hver kunde og applikasjon. Tjenestetilbudet omfatter rådgivning, integrasjon, drift, vedlikehold, service og overvåking av alarmer, adgangssystemer, kamerasystemer, låser og brannsikkerhet. Prosero er lokalisert på 53 lokasjoner i Sverige, 27 lokasjoner i Norge, 6 lokasjoner i Danmark og 13 lokasjoner i Finland. Den totale omsetningen er på over 2,3 mdr NOK.

—————————————————————————————

Kontaktpersoner:
John Stenman
Brand Manager Digital Låssmed®, Prosero Digital Access / Part of Prosero
john.stenman@prosero.com
+46 793 400 830

Digital Låssmed lägenhet