Hvorfor Digital Låssmed?

Digital Låssmed® er en kvalitetsgaranti. Her er seks grunner til å velge oss.

1.

Den nye låsteknologien vil gjøre en forskjell

Et låsesystem skal være sikkert og enkelt å administrere. Men også enkelt å integrere med annen digital låseteknologi som adgangssystemer og dørtelefoni. Da kreves en erfaren partner.

2.

Dokumentert kvalitetsgaranti

Digital Låssmed®-konseptet sikrer en tilpasset levering av høy kvalitet gjennom hele prosessen. Fra det viktige forarbeidet til installasjon, support og ledelse.

3.

Ny teknologi krever ny kunnskap

Markedet tilbyr kontinuerlig nye digitale låsprodukter og smarte hjemløsninger. Digital Låssmed® sørger for at den er oppdatert, samtidig som vi har tradisjonell låsesmedkunnskap. Med smarte valg kan vi sammen sikre eiendommen din for en digital fremtid. Vi vet hva du kan gjøre i dag, for å ta et nytt skritt i morgen.

4.

Nordens bredeste kompetanse

Digital Låssmed® er et kvalitetskonsept innen Prosero Security AB-gruppen. Dette betyr at våre digitale låsesmeder ikke bare er Nordens største leverandør av iLOQs låsesystemer, men vi kan også skryte av lang erfaring med digital låsteknologi og et stort antall tradisjonelle låsesmeder.

5.

Ingenting er umulig

Digital Låssmed® skaper muligheter og løsninger som møter dagens behov, men som samtidig åpner for fremtiden. Hvordan mener du at boligenheten din bør fungere i fremtiden? Hvilke apper, programvare og API-er bør samarbeide? Fortell oss!

6.

Markedets beste serviceavtale

Låser og nøkler skal fungere. Derfor har Digital Låssmed® et uslåelig service- og supportnivå. Avtalene er ubundne og kan sies opp når som helst.

  • SMALL For deg som vil gjøre det meste selv.
  • MEDIUM Årlig service og ekstern støtte.
  • LARGE Full service for deg som vil slippe nøkkeladministrasjon. Din Digitale Låssmed® tar seg av det meste, inkludert all ekstern nøkkelhåndtering.

Uavhengig av serviceavtalen inngår alltid en tre måneders designgaranti og markedets lengste produktgaranti på fem år. Sammen med det smarte verktøyet Låsportalen.