Digital Låssmed ble startet i Stockholm i 2014, og lansert i resten av Sverige i 2020. Årsaken var at vi så et behov for å kvalitetssikre design, leveranse og fremfor alt administrasjon av digitale låsesystemer. Vi har nå lansert konseptet Digital Låssmed® i Norge også.

Fordelene med digital låseteknologi er mange. Det forenkler hverdagen for eiendomseiere og -forvaltere på mange måter. Man sparer tid, øker sikkerheten og får større kontroll over låsesystemet. Det er også mer miljøvennlig og kostnadseffektivt.

Dette forutsetter imidlertid at leverandøren har en viss kompetanse. Derfor ble Digital Låssmed® lansert, hvor man tilstreber en kvalitetssikret måte å jobbe på som er basert på dokumentert erfaring fra Nordens ledende sikkerhetsselskaper. Målet er å kunne yte best mulig service og administrasjon av den digitale låseteknologien, og at kunden dermed skal kunne føle seg helt trygg.

Lanseringen av Digital Låssmed® i Norge gir mange fordeler. Først og fremst er prosessene blant annet fra design til administrasjon av den digitale låseteknologien kvalitetssikret. I tillegg forenkler det hverdagen for både beboere og eiendomseiere. En beboer kan for eksempel kjøpe nøkkel selv uten å måtte hente inn rekvisisjon og gå til en låsesmed. Alt gjøres direkte på nett i Låsportalen vår. Den digitale Låsportalen gir også eiendomseiere full kontroll og innsyn i låsmiljøet. I Låsportalen har du alle eiendomsdokumenter samlet på ett sted og du har full kontroll på sakshistorikk og nøkkelkvitteringer. Her kan du også designe nye nøkler og opprette eiendomssaker selv. Låsportalen er også tilgjengelig som en progressiv app, som gjør at du kan gjøre alle ærender direkte fra mobilen. I forbindelse med lanseringen av Digital Låssmed® i Norge har både nett- og appversjonen av Låsportalen og Digital Låssmeds nettside nylig blitt lansert på norsk.

Andreas Setting, landssjef for Prosero Security Group, Norge sier: «Vi er glade for at våre første norske bedrifter nå er sertifisert som digitale låsesmeder, og kan hjelpe kundene sine på reisen mot en digital låseteknologi. Kundene våre synes at Låsportalen er smart og enkel i bruk, og de føler seg godt ivaretatt under det Digitale Låssmed-konseptet».

De fire norske selskapene innenfor konsernet som allerede har fått opplæring og blitt sertifiserte digitale låsesmeder er: Aker Lås og Nøkkel AS, Romerike Låsservice AS, Hemer Lås & Dørtelefon AS og Asker Lås AS.

Truls Palm Iversen, administrerende direktør i Hemer Lås & Dørtelefon AS, sier: «Vi er glade for å bli sertifisert som Digital Låssmed slik at vi kan tilby kundene våre en enklere digital hverdag med nøkkelhåndtering».

Administrerende direktør i Romerike Låsservice AS, Arne Jakob Sinnerud, legger til: «Det er med stor glede vi endelig kan presentere Romerike Låsservice som sertifisert med kvalitetsstempel fra Digital Låssmed. Vi ser frem til å presentere den nye låsportalen vår og ta kundeopplevelsen til et nytt nivå».


Prosero er et av Nordens ledende sikkerhetsselskaper med lang erfaring i bransjen og sterk lokal forankring på 99 steder i Sverige, Norge, Danmark og Finland

Prosero består av lokalt ledende sikkerhetsselskaper som kombinerer den lille bedriftens hastighet med sikkerheten til den store sikkerhetsgruppen og digitale kunnskaper. Prosero tilbyr ekspertise og leverer ledende sikkerhetsteknologi tilpasset hver kunde og applikasjon. Tjenestetilbudet inkluderer rådgivning, integrasjon, drift, vedlikehold, service og overvåking av alarmer, adgangsystemer, kamerasystemer, låser og brannsikkerhet. Prosero finnes på 53 steder i Sverige, 27 steder i Norge, 6 steder i Danmark og 13 steder i Finland. Den totale omsetningen utgjør mer enn 2 000 millioner SEK.

Kontakter:

John Stenman
Merkevareansvarlig Digital Låssmed®, Prosero Digital Access / Part of Prosero
john.stenman@prosero.com
+46 793 400 830

Andreas Setting
Prosero Security Group, landssjef for Norge
andreas.setting@prosero.com
+47 920 71 999