At borettslaget har alle fullmakter samlet i én og samme app, øker sikkerheten og forenkler administrasjonen for både styret og beboerne. Nå lanserer Digital Låssmed® i samarbeid med Visir Solutions en bookingtjeneste som er integrert i Låsportalen-appen.

Med et bookingsystem som er tilgjengelig uansett hvor man befinner seg, har man mulighet til å både booke og avbooke vasketiden akkurat når det passer deg. Hvis borettslaget har både hobbyrom, vaskerom og lånesykler tilgjengelig for utlån, behøver man bare å opprette én bestillingskalender per objekt. Bookinger kan selvfølgelig også gjøres via en bookingtavle som plasseres på egnet sted.

I Låsportalens bookingfunksjon kan du enkelt se hvilke tider som er ledige slik at du kan planlegge din neste sykkeltur eller bestille tid i vaskerommet når du skal jobbe overtid. Mer effektiv bruk av borettslagets ressurser.

Digital Låssmed® er en arbeidsprosess med kvalitetsgaranti, utformet av låsesmeder for å veilede innen digital sikkerhetsteknologi til blant annet eiendomseiere og -forvaltere, og er ikke knyttet til et spesifikt merke eller produkt.