iLOQ digitalt låsesystem

Digitale låser er enkle å installere, men det er arbeidet med å bygge systemet og servicen etter montering som er avgjørende for låssystemets holdbarhet og langsiktige sikkerhetsnivå. Du får maksimalt utbytte når alle trinnene i ditt nye digitale låsesystem er utført på riktig måte. Med Digital Låsesmed får du den høyeste kompetansen, de lengste garantiene på markedet og en sikker partner i hvert trinn.

iLOQ utnytter de nye mulighetene som digitalisering har skapt med et smart låsesystem som gir deg merverdi på flere plan. Funksjonene i for eksempel iLOQ S5 gir eiendomseiere, eiendomsforvaltere og nøkkelinnehavere flere fordeler, som høy sikkerhet og et uovertruffent enkelt adgangssystem kombinert med store besparelser og konkurransedyktige kostnader gjennom hele livssyklusen.
Som med alle andre iLOQ-løsninger er det ikke nødvendig med batterier. Strømmen som er nødvendig for å gi adgang genereres når nøkkelen settes inn i låsen. Data mellom låsesylinderen og mikrobrikken på nøkkelen overføres med sterk kryptering.